2020 Yılı Görevde Yükselme Sınavına Katılacak/Katılamayacak Aday Listesi

30 Eylül 2020

08.11.2020  Tarihinde saat 10:00’ da yapılacak Görevde Yükselme Sınavına Katılacak/Katılamayacak Aday Listesi

08.11.2020  tarihi saat 10.00’da yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavına katılacak /katılamayacaklara ait liste aşağıda belirtilmiştir.
 
Görevde Yükselme Yazılı Sınavına katılacak aday listesi için TIKLAYINIZ!
 
Görevde Yükselme Yazılı Sınavına katılamayacak aday listesi için TIKLAYINIZ!
 
*Görevde yükselme sınavına katılamayacaklara ilişkin listeye yapılacak itirazlara ilişkin dilekçelerin 01.10.2020-07.10.2020 (5 İş Günü) tarihleri arasında Personel Genel Müdürlüğüne birimleri aracılığıyla EBYS ortamında aşağıda belirtilen Excel listesine işleyerek göndermeleri gerekmektedir.

Örnek itiraz dilekçe eki için TIKLAYINIZ!

Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.
 
* Adaylar çalıştıkları birimlere göre sınav ilanında belirtilen sınav merkezlerinde sınava girecek olup, geçici görev, ücretsiz izin ve tayin mazeretleri olanlar 07.10.2020 tarihine kadar dilekçe ile başvurmaları halinde Sınav yeri değişikliği talepleri değerlendirilebilecektir. Bu tarihten sonra ki talepler karşılanmayacaktır.
 
*Sınava katılması uygun görülen adayların listeleri sınavı gerçekleştirilecek olan Üniversiteye gönderilecek, sınava katılacak adaylar 05-09.10.2020 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi  “Sınav Hizmetleri” web sitesi üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla yüzaltmış (160,00) TL sınav katılım ücreti ödemesinde bulunacaktır. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.
Sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarısız olan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ücret yatıran veya işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücret iade edilmeyecektir. Sınav katılım ücretlerinin doğru yatırılmasının sorumluluğu adaylara ait olup, bu konuda adayların gerekli dikkat ve özeni göstermeleri gerekmektedir.
 
*Sınav, tüm unvanlarda test usulünde yapılacak olup, sınava katılacak adaylar, sınav esnasında kullanacakları kalem, silgi, kalemtraş vb. sarf malzemelerini yanında getirmeleri gerekmektedir.
 
*Adaylar sınava girebilmek için Sınav Giriş Belgesi ile Fotoğraflı ve onaylı Kimlik Belgesi (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,/TC kimlik kartı, KKTC kimlik kartı, TC kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izne ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşler Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi) ibraz emek zorundadır. Bunların dışındaki belgeler (TC kimlik numarasız sürücü belgesi, diğer mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Belge kontrolleri ilgili sınav görevlilerince yapılacak olup, eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.
 
 İRTİBAT TEL:
0312-204-9822-9826-9872