2023 Yılı Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavına Katılacak ve Katılamayacak Aday Listesi ile Sınav Ücretinin Yatırılması ve Yazılı Sınava İlişkin Diğer Hususlar

10 Ekim 2023

1- Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavına Katılacak Aday Listesi
 
26.11.2023 Pazar günü saat 10.00’da Ankara’da Gazi Üniversitesi tarafından yapılacak olan Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılabilecek ve katılamayacak adaylara ilişkin listeler aşağıda belirtilmiştir;
 
Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılabilecek aday listesi için TIKLAYINIZ
Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılamayacak aday listesi için TIKLAYINIZ
 
2- İtirazlara İlişkin Hususlar
 
Ünvan Değişikliği yazılı sınavına katılamayacak aday listesine yapılacak itirazlara ilişkin dilekçelerin, 10.10.2023-16.10.2023 (5 işgünü) tarihleri arasında Personel Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere adayların görev yaptıkları Birimlere iletilmesi, bahse konu Birimler tarafından dilekçelerde yer alan bilgilerin aşağıdaki örnek tabloya işlenerek dilekçeler ile birlikte EBYS ortamında Personel Genel Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.
 
Örnek tablo için TIKLAYINIZ
 
NOT: 16.10.2023 tarihinden sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.
 
3- Sınav Ücretinin Yatırılması
 
Yazılı sınava katılması uygun görülen adaylar, 23.10.2023-05.11.2023 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi’nin https://odeme.gazi.edu.tr web sitesi üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla 1.200,00-TL (BinikiyüzTürkLirası) sınav katılım ücretini ödeyeceklerdir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.
 
Bahse konu ücretin ödenmesi ile ilgili soru ve talepler için yukarıda belirtilen web adresine bulunan ‘iletişim’ kısmından ilgili Üniversite ile irtibata geçilebilecektir.
 
Adaylar ödeme yaptıktan sonra https://basvuru.gazi.edu.tr web sitesi üzerinden aday işlemleri sistemine kayıt olarak “Başvurular” bölümünde gerekli alanları doldurmak suretiyle sınava başvuru yapabileceklerdir.
 
Yazılı sınava katılmayan veya katılamayan, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarısız olan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ücret yatıran adayların ödedikleri ücret iade edilmeyecektir. Sınav katılım ücretlerinin eksiksiz ve doğru kanallardan yatırılmasının sorumluluğu adaylara ait olup bu konuda adayların gerekli dikkat ve özeni göstermeleri gerekmektedir.
 
4-Yazılı Sınava İlişkin Diğer Hususlar
 
Yazılı sınav tüm ünvanlarda test usulünde yapılacak olup adaylara 50 (Elli) soru yöneltilecektir. Sınav süresi 90 (Doksan) dakikadır.
 
Sınava giriş belgeleri 20.11.2023-26.11.2023 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi’nin https://gaziodm.gazi.edu.tr web sitesi üzerinden adayların erişimine açılacaktır.
 
Sınava katılacak tüm adaylara başarılar dileriz.